Baton proteinowy z żurawiną i owocami goi w polewie kakaowej wzbogacony L-karnityną, witaminami i wapniem.

Zawiera cukier i substancję słodzącą.

Składniki: substancja słodząca: maltitole, polewa kakaowa 18% (cukier, tłuszcz palmowy, kakao w proszku 16%, emulgator: lecytyny z soi, aromat), izolat białka sojowego 10%, koncentrat białka z serwatki 10%, komponent żurawiny 7,5% (Vaccinium macrocarpon 65%, cukier, olej słonecznikowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, owoc czarnego bzu), ekstrudat zbożowy z pszenicy (mąka pszenna pełnoziarnista, semolina pszenna, mąka ryżowa, cukier, sól), substancja zagęszczająca: polidekstroza (błonnik), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz palmowy, owoce goi 1,5%, błonnik jabłkowy, wapń  (węglan wapnia), kakao w proszku, L-karnityna, emulgator: lecytyny z soi, sól, witaminy (C, niacyna, E, kwas pantotenowy, B6, ryboflawina, tiamina, kwas foliowy, biotyna, B12), aromat. Może zawierać  orzechy, orzeszki ziemne, sezam, dwutlenek siarki i jaja. Maltitole: spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.