Chrupiąca Granola z owsem, syropem z agawy, nasionami lnu i migdałami BIO bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Najwyższa jakość śniadania.

Ekologiczna – Wysoka zawartość błonnika – złodzona syropem z agawy – Bez oleju palmowego – Niska zawartość kwasów tłuszczowych nasyconych – Źródło białka – Bogactwo węglowodanów złożonych będących ważnym źródłem energetycznym.

Składniki: pełnoziarniste płatki owsiane* (57%), syrop z agawy* (10%), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika*, nasiona lnu* (2%), migdały* (2%) skrobia kukurydziana*, cynamon*, barwnik: czysty karmel, emulgator: lecytyna sojowa, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli. *z rolnictwa ekologicznego. Rolnictwo UE /spoza UE. Może zawierać inne orzechy, sezam i mleko.