mini chlebki Parea przekąski bez laktozy

Mini chlebki z oliwą z oliwek, czosnkiem, tymiankiem i  oregano. Przekąski bezglutenowe. 

  • bez: glutenu, pszenicy, soi, laktozy, jaj, GMO i konserwantów
  • wyprodukowane na osobnych liniach tylko dla wyrobów bezglutenowych w pierwszej, greckiej fabryce bezglutenowej
  • składniki diety śródziemnomorskiej

Składniki: woda, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, mąka ryżowa pełnoziarnista, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, cukier, sól, drożdże, oliwa z oliwek (2%), czosnek w proszku (2%), tymianek (1%), oregano (1%)), proszek do pieczenia (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany), emulgator: lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizator: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, mąka chleba świętojańskiego, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu.

Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 440kcal/1840kj, tłuszcze: 13,10 (w tym nasycone 1,78g), węglowodany 74,41g (w tym cukry 6,21g), błonnik 6,23g, białko 6,55g, sól 3,17g.

Najlepiej spożyć przed: patrz na opakowaniu.

Masa netto: 125g

Warunki przechowywania:

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Wyłączny dystrybutor:

BIOZONA Piotr Rorat ul. Ks. Bolesława 7b/95 01-494 Warszawa

Producent:

Free From Plus, Grecja